رسانه رمزارز
رسانه رسمی بلاکچین، رمزارز و دارایی دیجیتال ایران

مزایای توکنایز در زنجیره تأمین مالی پروژه‌ها

هادی بهزادی، مشاور توسعه کسب‌وکار تأمین سرمایه تمدن، در گفت‌وگو با رسانه «رمزارز» درباره مزیت‌های توکنایز در زنجیره تأمین مالی پروژه‌ها صحبت کرد

صنعت بلاکچین و به‌کارگیری آن در صنایع مختلف به‌سرعت در سراسر جهان در حال رشد است. در کشور ما هم با اینکه هنوز مسیری طولانی پیش روی کسب‌وکارها برای استفاده از مزایای بلاکچین وجود دارد، روزبه‌روز شاهد افزایش پذیرش در این زمینه هستیم. یکی از مزیت‌های بلاکچین‌، بحث توکنایز کردن در زنجیره تأمین مالی پروژه‌هاست.

هدف اجلاس دایا که اولین دوره آن در ۱۹ شهریورماه ۱۴۰۳ برگزار شد، آشنایی کسب‌وکارها با کاربردهای بلاکچین بود. هادی بهزادی، مشاور توسعه کسب‌وکار تأمین سرمایه تمدن، یکی از مهمانان حاضر در این اجلاس بود که درباره مزایای توکنایز در زنجیره تأمین مالی پروژه‌ها صحبت کرد. در ادامه گزارشی از صحبت‌های او را می‌خوانید.

بهزادی درباره اهمیت و مزایای توکنایز در پروژه‌های مختلف گفت: «توکنایز یک بحث جدید است و اخیراً در کشور ما نیز به‌شدت مطرح شده است. فعالان حوزه اقتصاد دیجیتال در حال حاضر تمرکز و نگاه ویژه‌ای به این مقوله دارند. اگر در بحث تأمین مالی پروژه‌ها به این سمت حرکت کنیم و توکنایز را روی پروژه‌ها عملی کنیم، می‌توانیم از ویژگی‌های این صنعت بهره ببریم.»

او درباره کاربردهای توکنایز کردن در کسب‌وکارها بیان کرد: «ازجمله کاربردهای آن می‌توان به بالا بردن شفافیت و سرعت و تنوع در استراتژی متناسب با شرایط موجود اشاره کرد. با توکنایز می‌توانیم چگالی بزرگ پروژه‌ها را به واحدهای خرد تبدیل کنیم که معادل همان توکن‌ها هستند. درنتیجه می‌توانیم به جزئیات بیشتری در پروژه بپردازیم و چه در طرف سرمایه‌گذار و چه در طرف سرمایه‌پذیر، نیازمندی‌های مختلفی را مرتفع کنیم.»

مشاور توسعه کسب‌وکار تأمین سرمایه تمدن در پاسخ به این سؤال که آیا اکنون در ایران قدمی در راستای توکنایز در زنجیره تأمین مالی پروژه‌ها برداشته شده است یا خیر، خاطرنشان کرد: «در حال حاضر صحبت‌هایی در این باره شده و برخی از مجموعه‌ها به این سمت حرکت کرده‌اند، اما من تابه‌حال پروژه موفقی ندیده‌ام. برای اینکه چنین پروژه‌هایی در کشور نهادینه شود، پیش‌نیازها و فرهنگ‌سازی‌هایی لازم است. در رویدادهایی مثل دایا این فرهنگ‌سازی انجام می‌شود و ذهن بازیگران صنعت و اکوسیستم نسبت به این موضوع پذیراتر می‌شود و راحت‌تر به این سمت حرکت می‌کنند.»

لینک کوتاه: https://ramzarzmedia.com/rhsg
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.