رسانه رمزارز
رسانه رسمی بلاکچین، رمزارز و دارایی دیجیتال ایران

پلاریس با استفاده از ارائه زیرساخت مورد نیاز بلاکچین مسیر کسب‌وکارها را هموار می‌کند

محمد قرائی، مدیر استارتاپ «پلاریس»، که یکی از استارتاپ‌های زیرمجموعه چینووا است، در گفت‌وگو با «رمزارز» درباره نحوه فعالیت این استارتاپ توضیح داد

نمایشگاه صنعت مالی (بورس، بانک و بیمه) از ۱۹ تا ۲۱ مردادماه در نمایشگاه بین‌المللی تهران برگزار شد و شرکت‌های مالی برجسته‌ای در این نمایشگاه شرکت داشتند. «چینووا» نیز به‌عنوان یک استارتاپ استودیو که با هدف ارائه راه‌حل‌های نوآورانه مبتنی بر بلاکچین برای رشد استارتاپ‌ها و حل چالش‌های سازمانی فعالیت می‌کند، در این نمایشگاه حضور داشت و به معرفی خدمات و دستاوردهای خود پرداخت.
محمد قرائی، مدیر استارتاپ «پلاریس»، که یکی از استارتاپ‌های زیرمجموعه چینووا است، در حاشیه نمایشگاه صنعت مالی در گفت‌وگو با «رمزارز» درباره نحوه فعالیت این استارتاپ توضیح داد. او اظهار داشت: «استارتاپ پلاریس با ارائه زیرساخت‌های مناسب مبتنی بر شبکه‌های بلاکچین، به کسب‌وکارها کمک می‌کند تا سریع‌تر وارد بازار شوند و به مقیاس‌پذیری آن‌ها یاری می‌رساند. طبق مطالعات جهانی، 60 درصد پروژه‌های بلاکچینی به دلیل کمبود متخصص منتفی می‌شوند. همچنین، هزینه راه‌اندازی زیرساخت بلاکچینی حدود دویست هزار دلار است و هزینه‌های نگهداری سالیانه آن نیز حدود 150 هزار دلار برآورد می‌شود که هزینه‌های بالایی است. کسب‌وکارها می‌توانند با استفاده از پلتفرم‌هایی مانند پلاریس، این هزینه‌ها را به‌طور چشمگیری کاهش دهند. علاوه بر این، پلتفرم ما می‌تواند مشکل کمبود نیروهای متخصص در این حوزه را نیز برطرف کند.»
او درباره سرویس‌هایی که پلاریس ارائه می‌دهد، توضیح داد: «ما سرویس “Node as a Service” را ارائه می‌دهیم که از طریق دو پروتکل مختلف با شبکه‌های بلاکچینی ارتباط برقرار می‌کند. ما هم نود اختصاصی و هم نود اشتراکی داریم و بسته به نیاز مشتری، نود مخصوص آن‌ها را ایجاد می‌کنیم. سرویس دیگر ما کیف پول الکترونیکی است که کاربران می‌توانند آن را روی سیستم ما تعریف کنند. یکی از ویژگی‌های منحصربه‌فرد سرویس ما این است که مدیریت کلید را از کیف پول جدا کرده‌ایم، زیرا بحث اعتماد و امنیت بسیار مهم است. با این ویژگی، تمام اطلاعات در سازمان مشتری ذخیره و محافظت می‌شود و ارتباط ما تنها از طریق API صورت می‌گیرد.»
مدیرعامل پلاریس ادامه داد: «نکته بعدی اتصال KMS ما به HSM است که این هم اقدامی نوآورانه بود. کاربران می‌توانند کلیدهای خود را در HSM نگهداری کنند و از این طریق امنیت کسب‌وکار خود را افزایش دهند. همچنین، بحث دیگری که داریم، Indexer شبکه‌های بلاکچینی است که داده‌های تراکنش‌ها را به شکلی قابل‌فهم برای انسان و ماشین ارائه می‌دهد و داده‌های اضافی را، به‌ویژه در شبکه‌هایی مانند سولانا که حجم بلاک‌ها بزرگ است، به‌صورت مختصر و مفید در اختیار کاربران قرار می‌دهد. همچنین، خدماتی مانند تشخیص واریز، شبکه‌های اختصاصی و هایپرلجرها نیز از دیگر سرویس‌هایی است که در پلاریس به مشتریان ارائه می‌شود.»
قرائی در پایان با اشاره به در دسترس بودن سرویس‌ها اظهار کرد: «تمامی سرویس‌های ما راه‌اندازی شده‌اند. این وب‌سایت به سبک نمونه‌های خارجی طراحی شده و تلاش کرده‌ایم قیمت‌ها را نیز مشابه آن‌ها تعیین کنیم. علاوه بر این، پنجاه میلیون واحد محاسباتی (CU) رایگان به کاربران ارائه می‌دهیم. CU واحدی است که برای توازن هزینه منبع مورد نیاز درخواست‌ها به ازای هر فانکشن به کار برده می‌شود و پس از اتمام آن، کاربران می‌توانند CU را با قیمتی بسیار مناسب و کاملا رقابتی با پلتفرم های خارجی، خریداری کنند.

قابل توجه است که هم اکنون یکی از بزرگترین صرافی‌های کشور یعنی نوبیتکس از سرویس‌های ما استفاده می‌کند و مشتری پُلاریس است.»

لینک کوتاه: https://ramzarzmedia.com/zysx
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.