رسانه رمزارز
رسانه رسمی بلاکچین، رمزارز و دارایی دیجیتال ایران

۱۸ پرونده قضایی برای بازی همستر در پلیس فتا تشکیل شد

چند روز پیش خبری در رسانه رمزارز درباره افزایش حساسیت پلیس فتا نسبت به پروژه همستر منتشر شد که سرهنگ رامین پاشایی معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتا فراجا درباره بازی همستر گفته بود: «فعلاً در حال ارزیابی تهدیدات و آسیب‌ها هستیم و نتیجه ارزیابی‌ها به‌زودی اعلام خواهد شد.»

پس از گذشت ۲ روز پلیس فتا دوباره به موضوع بازی‌های تلگرامی اشاره کرد و اعلام کرد که ۱۸ مورد پرونده در خصوص کلاهبرداری‌های مربوط به بازی همستر ثبت شده است.

سرهنگ رامین پاشایی، معاون اجتماعی پلیس فتا درابتدا گفت: «هیچ کارشناس داخلی و خارجی نسبت به این بازی خوش‌بین نیست. البته اعلام شده است که رمزارزها را روی بستر بلاک‌چین بالا می‌آوریم و در صرافی‌ها لیست می‌کنیم. اما هنوز این اتفاق نیفتاده است.»

او همچنین ادامه داد: «تفاوت بازی همستر با نات‌کوین این است که در آن فقط ۲۵ میلیون کاربر در این فعالیت و بازی شرکت کردند. ولی الان تقریباً ۱۲۰ میلیون نفر درگیری بازی همستر هستند. این خودش یک چالش است. زیرا تعداد زیادی رمز ارز وجود دارد. یعنی فروشنده‌هایی زیادی هستند و هر چیزی هم که فروشنده زیادی داشته باشد قطعاً کاهش قیمت پیدا می‌کند.»

معاون اجتماعی پلیس فتا همچنین در صحبت‌های خود به نامشخص بودن مبدأ و پشتیبانی این بازی اشاره کرد و گفت که مشخص نیست کدام کشور این موضوع را پیش می‌برد و پشت آن است.

او درباره پرونده‌های تشکیل شده همستر گفت: «۱۸ مورد کلاه‌برداری به صورت تبلیغات در اینستاگرام یا پیام‌رسان تلگرام دریافت کرده‌ایم که افرادی مدعی شده بودند که ما می‌توانیم کارت بازی یا کدهای اضافی برای دریافت ۶ میلیون سکه اضافه به شما بفروشیم. شایان ذکر است شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ پل ارتباطی ما با هم‌وطنان است.»

معاون اجتماعی پلیس فتا پیشنهاد خود را برای کاربران همستر اعلام کرد و گفت: «پیشنهاد من این است که مردم وارد این چالش نشوند. اگر به عنوان تفریح و سرگرمی به آن نگاه می‌کنند باید این را نیز در نظر داشته باشند که این بازی موجب می‌شود وقت زیادی از دست بدهند و البته باید به آسیب‌های فرهنگی و اجتماعی آن نیز توجه شود.»

پاشایی در خصوص نحوه احتمالی کلاهبرداری از طریق بازی همستر بیان کرد: «برخی موج‌های سایبری فضای مجازی ما را مانیتورینگ می‌کنند که بر اساس آن می‌توانند یک پلتفرم و بستر مجرمانه طراحی کنند. ممکن است که یک حساب کاربری ایجاد کنند و خود را به عنوان حساب پشتیبانی این بازی اعلام کرده و با زبان انگلیسی یا حتی فارسی، به این بهانه که ما سکه‌های شما را افزایش خواهیم داد، از افراد درخواست پول کنند.»

او همچنین افزود: «نوع دوم کلاهبرداری که در این حوزه متصور است به این شکل بوده که یک اکانت کاربری به اسم این بازی از افراد پول بخواهد. حساب کاربری را هک کند و سر افراد کلاه بگذارد.

پاشایی در انتهای صحبت خود گفت: «بازی همستر کامبت یک مینی اپلیکیشن است که روی گوش افراد نصب می‌شود. پس احتمال سرقت اطلاعات هست. اطلاعات تعداد زیادی از هم‌وطنان در یک سرور ذخیره می‌شود که خود یک تهدید است. علاوه بر این پیامدهای روانی ناشی از عدم تحقق رویاها را نیز نباید نادیده گرفت.»

لینک کوتاه: https://ramzarzmedia.com/avtt
منبع خبرگزاری مهر
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.