رسانه رمزارز (ضمیمه هفتهنامه کارنگ) دارای مجوز به شماره ۸۷۷۲۰ از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بخشی از «کارخانه نوآوری رسانه راهکار» است. رسانه رمزارز فعالیت خود را از ۲۸ آذرماه ۱۴۰۰ شروع کرده و اکنون تاثیرگذارترین و اثربخشترین رسانه اکوسیستم بلاکچین، رمزارز و دارایی دیجیتال ایران است.
راه پرداخت / معاون کسبوکار شرکت ققنوس معتقد است که دسترسی خانوارها به تأمین مالی دشوار شده و از نگاه او، استفاده از فناوریهای روز همچون بلاکچین، اقتصاد توکن، سفته الکترونیک و موارد دیگر، دسترسی عموم مردم به منابع مالی را افزایش میدهد.
حسام زاهدی، معاون کسبوکار شرکت ققنوس درباره دسترسی به منابع مالی اظهار کرد: «موتور توسعه اقتصاد هر کشور، وابسته به نظام مالی آن است و هرچقدر نظام مالی کشوری بالغتر باشد، راهکارهای بیشتری برای رفع نیازهای بازیگران اقتصادی خود خواهد داشت. در کشور ما، شکافهای زیادی در تأمین مالی اقتصاد وجود دارد و دو نهاد اصلی تأمین مالی؛ یعنی بازار بورس و بانکها، فقط بخش کوچکی از نیازهای تأمین مالی شرکتها، مردم و حتی دولت را میتوانند برآورده کنند.»
لزوم ایجاد نوآوری و استفاده از بلاکچین در تأمین مالی
زاهدی ادامه داد: «بازار پول به جای اختصاص منابع به نوآوران و کارآفرینان که منبع اصلی ایجاد ارزش هستند، منابع مالی را به امید افزایش قیمت بهتبع تورم قفل کرده است. تسهیلات تکلیفی دولت هم مسیر منابع مالی را همواره به سمت رفع نیازهای فوری سوق داده که بهطور کلی ابتکار عمل را از دست بانکها برای ارائه تسهیلات گرفته است. مجموعه این شرایط بهگونهای است که چارهای جز ریسککردن نداریم و هرچقدر سیاستگذار و رگولاتور دیرتر به سمت استفاده از مدلهای کسبوکار جدید تأمین مالی برود، بحران کنونی در ماههای منتهی به پایان سال، عمیقتر خواهد شد و شاید روزی برسد که حتی اقدامات نوآورانه هم چاره کار نباشد.»
زاهدی استفاده از فناوریهای بهروز همچون بلاکچین را راهحلی برای بازگشت داراییهای غیرمولد به اقتصاد کشور، حفظ بازدهی سرمایهگذاری و دسترسی مردم به منابع مالی دانست و در این زمینه پیشنهاد داد که برای توسعه نظام مالی از فناوریهای بهروز استفاده شود.
معاون توسعه کسبوکار در پایان صحبتهای خود بیان کرد: «پروژههایی همچون ریال دیجیتال، اقتصاد توکن، سفته الکترونیک و موارد دیگر، دسترسی عموم مردم به منابع مالی را افزایش میدهند و یکی از اهداف و اصول بلاکچین نیز همین موضوع است. از سوی دیگر، با توجه به تجربه کشورهای قدرتمند در عرصه اقتصادی و ماهیت فناوری، خصوصاً بلاکچین، به نظرم بهبود اقتصاد ایران در حال حاضر با استفاده از این فناوری امکانپذیر است.»