رسانه رمزارز (ضمیمه هفتهنامه کارنگ) دارای مجوز به شماره ۸۷۷۲۰ از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بخشی از «کارخانه نوآوری رسانه راهکار» است. رسانه رمزارز فعالیت خود را از ۲۸ آذرماه ۱۴۰۰ شروع کرده و اکنون تاثیرگذارترین و اثربخشترین رسانه اکوسیستم بلاکچین، رمزارز و دارایی دیجیتال ایران است.
«والتز»، بازارساز خودکار مبادله نرخ بهره، پس از هکشدن دیسکورد کامیونیتیاش را به درون زنجیره خود منتقل کرد. به نظر میرسد پس از حمله هکرها به سرورها و اکانتهای دیسکورد در ماههای اخیر فناوری و فعالان وب۳ بهشدت تحت تأثیر قرار گرفتهاند و به این نتیجه رسیدهاند که باید برای جمع کردن هواداران خود روی شبکههای اجتماعی اختصاصی تمرکز کنند. با اعمال این تغییرات، اعضای کامیونیتی از یک ابزار منبعباز بهره خواهند برد که به واسطه آن میتوانند هویت خود را با روشی برنامهریزیشده و قابل ترکیب تأیید کنند.
اعضای کامیونیتی این فرصت را خواهند داشت که با شرکت در فعالیتها و انجام وظایف درون جامعه، توکنهای روحبسته (Soulbound) به دست آورند. توکنهای روحبسته یا SBT توکنهای غیرقابل انتقالی هستند که هویت دیجیتال یک فرد را در بستر بلاکچین نشان میدهند. بر اساس میزان مشارکت اعضا در فعالیتهای دائو، این توکنها میتوانند در پایان هر سه ماه بازخرید یا ضرب شوند.
جالب است بدانید که مفهوم توکنهای روحبسته توسط ویتالیک بوترین، یکی از بنیانگذاران اتریوم معرفی شد. میتوان این توکن را بهعنوان یک انافتی غیر قابل انتقال توصیف کرد که بخشی از هویت کاربر و دستاوردهای آنها را در وب۳ نشان میدهد. شبکه لایه۲ اتریوم هم اولین پذیرنده این توکنها بود.
«سایمون جونز»، مدیرعامل و همبنیانگذار والتزلب در مصاحبهای میگوید: «پس از به خطر افتادن حساب یکی از اعضای تیم، تصمیم گرفتیم کامیونیتی را جابهجا کنیم.» او ادامه میدهد: «پس از این اتفاق ما خیلی جدیتر در مورد کامیونیتی خود فکر کردیم. در حقیقت همهچیز در یک نقطه متمرکز شده بود و اگر این نقطه به هر دلیلی به خطر میافتاد، همهچیز از دست میرفت.»
به گفته جونز، حدود ۱۵ هزار عضو کامیونیتی در کانال والتز دیسکورد فعال هستند. جونز پروسه انتقال این اعضا به درون زنجیره را «یک روش وابسته به وب۳ برای ساختن آینده» میداند.
او میگوید: «به محض اینکه چیزی را از سرویس متمرکز خارج کنید و در زنجیره قرار دهید، زنجیره چیزی را که میتوان روی آن ساخت، توسعه میدهد. این ادغام واقعاً هیجانانگیز است.»