ضرر ۱۰۳میلیون دلاری ناشی از کلاهبرداری‌‌های رمزارزی در آوریل ۲۰۲۳

کلاهبرداری‌‌های رمزارزی

بر اساس آخرین گزارش CertiK از کلاهبرداری‌های رمزارزی، سوء استفاده‌های رمزارزی، کلاهبرداری‌های اگزیت اسکم (Exit scam) و حملات وام‌ سریع (flash loan attack) در ماه آوریل منجر به ضررهای مالی زیادی شد؛ به طوری که بیش از ۱۰۳ میلیون دلار سرمایه از پروژه‌های رمزارزی و سرمایه‌گذاران در این ماه به سرقت رفت.

نتایج تحقیقاتی این شرکت امنیتی فعال در حوزه وب ۳ و بلاکچین، نشان می‌دهد که مجموع این ضررها از ابتدای سال ۲۰۲۳ تا به امروز به ۴۲۹.۷ میلیون دلار رسیده است.

ضرر ناشی از اکسپلویت‌ها در این ماه، نیمی از کل ضررهای رمزارزی تاکنون در سال ۲۰۲۳ را تشکیل می دهد.

در این ماه، اکسپلویت چندین ربات معاملاتی MEV منجر به سرقت ۲۵.۴ میلیون دلار ارز دیجیتال شد.

همچنین، ۲۲ میلیون دلار از یک کیف پول داغ صرافی بیترو و ۱۳ میلیون دلار در جریان هک صرافی GDAC کره جنوبی به سرقت رفت.

طبق این گزارش، مجموع ضررهای مالی ناشی از اکسپلویت‌های رمزارز و دی‌فای در ماه آوریل به ۷۴.۵ میلیون دلار رسید که حدود نیمی از کل ۱۴۵ میلیون دلار کلاهبرداری انجام‌شده در چهار ماه اول سال ۲۰۲۳ را تشکیل می‌دهد.

در این ماه همچنین حدود ۲۰ میلیون دلار به دلیل حملات وام سریع، که عمدتاً توسط Yearn Finance هدایت می‌شد، پس از سوء استفاده یک هکر از یک قرارداد هوشمند قدیمی در ۱۳ آوریل، از دست رفت.

این شرکت امنیتی بلاک چین خاطرنشان کرد که مجموع وجوه از دست رفته توسط کلاهبرداری‌های اگزیت اسکم به ۹.۴ میلیون دلار در ماه رسیده است، که بزرگ‌ترین آن در آوریل، مورد مرلین DEX است که منجر به از دست رفتن ۲.۷ میلیون دلار شده است.

لینک کوتاه: https://ramzarzmedia.com/on17

مطلب قبلی

مطلب بعدی

مطالب پیشنهادی

ارسال یک پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شماره جدید مجله رمزارز​

پربازدید‌ترین